19 Ekim 2019 Cumartesi

Astroloji ve Burçlar


"Görsel www.unimetre.com'dan alıntıdır."

Herkese iyi akşamlar.

Bugün ki yazımda yıllardır ilgilendiğim astroloji ve burçlar hakkında kendimce yorumlar yapmak istedim.Bu arada astroloji uzmanı tabi ki değilim.Bahsettiklerim sadece çeşitli astroloji uzmanlarından öğrendiğim bilgiler.

Son zamanlarda Youtube'da burçlar hakkında yorumlar yapan yüzlerce kanal var.Hatta tarotla beraber yorumlayanlar da bir hayli fazla. On iki burç bulunmaktadır.Yani her ayın bir burcu bulunuyor.Aşağıdaki tabloda burçlar ve tarihlerini sizlere göstermek istedim.



Burçlar dört gruptan oluşuyor.Hava,toprak,su ve ateş elementleri olarak gruplanmaktadır.Bu gruplarda öncü,değişken ve değişmez olarak sınıflandırılmaktadır.Aşağıdaki tabloda gruplar özellik olarak gösterilmiştir fakat doğrusu gruptur.

"Görsel akrep-burcu.com'dan alıntıdır."

Herkesin güneş,ay,yükselen ve alçalan burçları yıldız haritasında bulunuyor. Güneş burcu karakterimizi, yükselen burç gelecekte olacakları, ay burcumuz da duygusal hayatımızı ifade etmektedir. Koç burcuyla başlayıp balık burcuyla sona eriyor.Bütün burçların gezegenleri bulunuyor.Örneğin; terazi burcunun gezegeni Venüs'tür.Gezegenler de zaman zaman dolunay tutulması gibi durumlar yaşanmaktadır.Bu tutulmalar bütün burçları olumlu ya da olumsuz etkilemektedir.Mesela şuan 14 ekimden itibaren koç dolunayı etkisi altındayız.Ateş gruplarının çok fazla etkilendiği söylenilmektedir.Koç burcunun gezegeni Mars olduğundan gerginlik,savaş ve kötü olayların yaşanması gibi bir çok olumsuz olayın meydana geldiği,geleceği söylenmektedir.Burçlar ve yönetici gezegenleri de aşağıdaki gibidir.

  • Güneş Yönettiği burç: Aslan, Koç
  • Ay Yönettiği burç: Yengeç, Boğa
  • Merkür Yönettiği burç: İkizler, Başak
  • Venüs Yönettiği burç: Boğa,Terazi
  • Mars Yönettiği burç: Koç, Akrep
  • Jüpiter Yönettiği burç: Yay, Balık
  • Satürn Yönettiği burç: Oğlak, Kova
  • Uranüs  Yönettiği burç: Kova

Doğum haritamızda on iki tane ev bulunmaktadır.Her eve bir burç konumlanmıştır.Bu burçlar da harita üzerindeki davranışlarımızı temsil eder.Doğum haritası hakkında detaylı bilgileri de bir sonra ki yazımda paylaşacağım.Evlerden, yükselen burç bulmadan ve daha bir çok astroloji konusunu detaylandıracağım.Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur.Şimdilik hoşçakalın.


💓


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top